Upoznajte Villu Iva

Ilok – najistočnije Hrvatsko naselje koje spaja istok i zapad, izdiže se iznad Dunava dok ga okružuju obronci
Fruške gore i prekrasni vinogradi.

Ilok je jedno od najzanimljivijih turističkih mjesta kontinentalne, ruralne Hrvatske i idealno mjesto za izlet, tjedni ili vikend boravak. Tragovi povijesnih razdoblja, naroda, kultura, arhitekture, šarolika etnografija i kontrasti prošlosti i sadašnjosti mogu se doživjeti na svakom koraku, te posebno u iločkom muzeju koji predstavlja hod kroz vrijeme, prošlost i kulturu ovog dijela Slavonije, Srijema ili podunavske Hrvatske. Mirno je i opuštajuće mjesto koje nudi niz zanimljivosti, povijesti i aktivnosti.

Restoran i sobe za smještaj u rangu četiri zvjezdice čekaju Vas na odličnoj lokaciji, u središtu mjesta, nadomak iločke tvrđave i starog podruma, na samo par minuta od obale Dunava s jedne, te srijemskih vinograda s druge. Smještajni dio se nalazi u dvorišnom dijelu, skrivenom od buke i pogleda, u mirnom okružju cvijeća i ukrasnog bilja uokolo velike terase. Restoran u prednjem dijelu te na terasi nudi odličan izbor domaćih i internacionalnih jela i pića. Zanimljivo je da je neko vrijeme u prošlosti u samoj kući bila iločka ljekarna, te se još i sad može u Villa Ivi vidjeti elemente specifičnog pokućstva.

Bez obzira radi li se manjim grupama, poslovnom putu, skupu, obiteljskom izletu, parovima, pojedincima, mladima, biciklistima, ljubiteljima vina i gastronomije ili naprosto putnicima namjernicima Villa Iva udovoljit će potrebama za kvalitetnim smještajem, dobrom restoranskom kuhinjom i uslugom te drugim uobičajenim i neuobičajenim sadržajima. Pored klasičnih turističkih i ugostiteljskih usluga organiziraju se svadbene svečanosti, razne proslave, zabave i skupovi.

Villa Iva ime je za savršenu kombinaciju sadržaja, ponude, usluge i cijene koju je nadaleko teško naći.
Dobrodošli!
REZERVIRAJTE TERMIN

Posjetite Ilok i prepoznajte vrijednost povijesti, prirode i istinskog uživanja.
Isprobajte nešto novo i dopustite da Vas iznenadi ovakav način opuštanja.

REZERVIRAJTE TERMIN